Gdje je PsiMedica? Gdje se nalazi?
Kako je naći?


Iznad vidite dinamičku mapu! U gornjem desnom uglu imate oznake "-" i "+" koje označavaju pregled manje i više detaljan. Možete koristiti te znakove ili točkić na svom mišu da bi vidjeli gdje je tačna lokacija "Psimedic-e" odnosno ulice Branka Ćopića. Najbolje je da upotrijebite jedan klik lijevim tasterom miša na znak "-". Tada će se mapa prikazati manje detaljna, ali će obuhvatiti veći prostor! Najbolji pregled se dobija kada se udaljite sa tri klika - tada je pregled širok i vidi se uže jezgro grada pa se lakše snalaziti!

"Psimedic-a" se nalazi u zgradi u ulici Branka Ćopića (preko puta od bazena "Akvana") na broju 15. Kada iz Aleje Svetog Save uđete u ulicu Branka Ćopića odvezite se ili prohodajte do kraja te ulice, jer br. 15 se nalazi na kraju ulice. Sjedište "Psimedic-e" je u suterenu zgrade.

Ali ipak pogledajte i ovu dole mapu:


Gore na mapi imate brojeve 1, 2 i 3 (označene strelicama). Broj 1 označava poziciju ispred Robne kuće "Boska" --- broj 2 raskrsnicu kod Narodnog pozorišta --- broj 3 raskrsnicu da bi se skrenulo u ul. Branka Ćopića. Dakle, ako krenete ispred RK "Boska" prema Narodnom pozorištu, na raskrsnici, na semaforu, kod Narodnog pozorišta skrenite desno u Aleju Svetog Save. Zatim prođite ravno kroz dvije raskrsnice sa semaforima, a zatim na lijevoj strani puta tražite pogledom crnu zgradu (bivša zgrada "Srpske banke") i kod nje skrenite lijevo i idite do kraja te ulice. Sjajno, na cilju ste!

(kliknite na mapu da je pogledate uvećanu)

Za ona lica koja se baš ne snalaze najbolje putem mape, obezbijedili smo fotografije koje se izmjenjuju i koje pokazuju kuda se treba kretati da bi došli na cilj.


Ako idete automobilom ili pješice iz centra

Objekti pored kojih morate proći su:

 • neboder (biće vam sa desne strane)
 • zgrada Grada (sa desne strane)
 • Pravoslavna crkva (sa desne strane)
 • "Dom kulture" (sa desne strane)
 • Narodno pozorište (sa desne strane)
 • Arhiv RS (sa lijeve strane)
 • Pravoslavna crkva (sa lijeve strane)
 • Osnovni sud Banja Luka (sa lijeve strane)
 • Vrhovni sud RS (sa lijeve strane)
 • Addiko banka (sa lijeve strane)
 • dvorana "Borik" (sa desne strane)
 • bivša Srpska banka (sa lijeve strane)

Ako dolazite iz dr. mjesta
(autobusom ili vozom)

Lica koja dođu iz drugog mjesta (na autobusku ili željezničku stanicu), mogu direktno doći u PsiMedic-u, ako sjednu u gradski autobus koji saobraća na liniji 14B (ali neka zamole vozača da ih obavijesti da izađu na prvoj stanici nakon prolaska pored Tržnog centra "Konzum" ili bazena Aquana, a prije Dvorane "Borik"). Na ovoj dolje slici se vidi mjesto gdje treba izaći.


 

Ako dolazite iz pravca Gradiške i Laktaša

...i ako dolazite autoputem nastavite autoputem (prođite ravno kroz jedan kružni tok i ispod tri pasarele), a nakon treće pasarele kada dođete na prvi semafor na toj raskrsnici skrenete lijevo i vozite ravno kroz 5 semafora, a nakon zadnjeg semafora obratite pažnju na lijevu stranu gdje ćete ugledati bivšu Srpsku banku (zgradu sa crnim pročeljem) i čim je ugledate skrenite lijevo i vozite do kraja te ulice. Za one koji dolaze iz pravca Mrkonjić Grada ili Jajca, i ako se voze tranzitom obratite pažnju na T.C. "Konzum" na desnoj strani i poslije "Konzuma" skrenite desno i vozite se kao što je gore objašnjeno (ili ako idete direktno u centar - pogledajte gornji video klip koji objašnjava kako dođi do Psimedic-e iz centra grada.


Za lica koja dolaze iz pravca Prijedora, važi isto kao i za lica koja dolaze iz pravca Gradiške i Laktaša s tim da kada dođu do petlje skrenu desno (dole) prije prelaska nadvožnjaka i ostatak puta se voze kao što je gore objašnjeno.

 

Ako dolazite iz pravca Čelinca i Kotor Varoši

kod Rebrovačke crkve, na raskrsnici skrenite desno i pređite most (Vrbas). Prođite ravno kroz jedan semafor, a na drugom (kod studentskog kampusa) skrenite lijevo. Uđite u treću ulicu sa desne strane i vozite se do kraja te ulice. Radi olakšanja pronalaženja ulice --- orijentirno ulica se nalazi između T.C. "Konzuma" i bivše Srpske banke. Pogledajte ovu dole animaciju...


Sjedište "Psimedica" - "Evropskog centra psiholoških i forenzičkih istraživanja i zaštite mentalnog zdravlja" je u Banja Luci, u ulici Branka Ćopića broj 15, u prizemlju zgrade, u blizini glavnog Tržnog centra "Konzum" (150 m), Okružnog privrednog suda Banja Luka (100 m), bivše Srpske banke Banke (50 m), Sportske dvorane "Borik" (70 m), Bazena "Aquana" (120 m), stadiona FK "Borac" Banja Luka (150 m), RTRS-a (200 m), Vlade RS (300 m) i sl.

Klikom na ovaj link (pdf) ili na sliku (jpg) dole možete pogledati (i odštampati) šematski prikaz mape kako bi nas mogli što lakše pronaći.


Saznajte više...

 

Kontakt

    Tel./Fax: ++387 (0)51 439-341

    Mobilni: ++387 (0)65 522-340

    E-mail: aco.milic@gmail.com

    Skype: aco.MILIC2

 

Diskrecija

    Sve što klijent saopšti, u toku dijagnostičkog postupka i psihoterapijskih seansi, predstavlja profesionalnu tajnu.

    Bez saglasnosti klijenta podaci u vezi sa tretmanom se ne saopštavaju bilo kome drugom licu (npr. bračnom partneru, prijateljima, poslodavcu i sl.).